Ko smo mi

Sa kancelarijama u preko 80 zemalja širom sveta, Manpower je globalni lider u sveobuhvatnim HR rešenjima koja omogućavaju kvalitetan rast i razvoj biznisa. Manpower u Srbiji je prihvatio i primenio globalne najbolje prakse, i od 2008. godine kada smo ušli na tržište, dokazali smo da smo razvili našu stručnost na najviši mogući nivo.

Naša misija

Verujemo da karijera sa svrhom ima moć da menja svet. Naš cilj je da budemo lideri u kreiranju i pružanju inovativnih HR rešenja, koje našim klijentima omogućavaju da se snađu u svetu rada koji se neprestano menja.

  • Na tržištu Srbije od 2008. godine 
  • 100+ zaposlenih 
  • Kancelarije u Beogradu i Novom Sadu

Naši ciljevi

Povećajte produktivnost
Učinite onboarding proces efikasnijim
Povećajte stopu retencije zaposlenih
Promovišite društvenu odgovornost
Smanjite troškove

Upoznajte naš tim lidera

Damir Nadj
Damir Nađ
General Manager
Bojan Despotovic
Bojan Despotović
CFO
Predrag Rancic
Predrag Rančić
Head of Sales & BD Department
Aleksandra Zvonaric
Aleksandra Zvonarić
Head of Talent Acquisition Department
Aleksandar Plavsin
Aleksandar Plavšin
Head of Marketing and Communication Department
Dusan Ranisavljevic
Dusan Ranisavljević
Head of HR Operations and Payroll Department
Ljudi
Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, verujemo im, podržavamo i omogućavamo im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu. Mi pomažemo

Saznaj više
ljudima da razviju svoju karijeru kroz planiranje, rad, koučing i obuku. Prepoznajemo svačiji doprinos našem uspehu – naših zaposlenih, naših klijenata i kandidata. Mi ih ohrabrujemo i nagrađujemo uspehe.
Znanje
Delimo naše znanje, ekspertizu kao i resurse, kako bi svako razumeo šta je bitno sada i šta su naredna dešavanja na tržištu rada – i došao do najboljeg način kako da reaguje. Aktivno slušamo i postupamo

Saznaj više
u skladu sa tim informacijama kako bismo unapredili naše odnose, rešenja i usluge.
Inovacije
Na osnovu razumevanja sveta zaposlenja, aktivno razvijamo i usvajamo najbolje prakse širom sveta. Mi smo lideri u oblasti tržišta rada. Usuđujemo se da budemo inovativni, da budemo pioniri i da se razvijamo. Ne prihvatamo status quo.

Saznaj više
Konstantno preispitujemo norme kako bismo pronašli još bolji način za obavljanje poslova. Razvijamo naš preduzetnički duh kao i brzinu odziva; preuzimamo rizike, znajući da nećemo uvek uspeti, ali nikada ne izlažući naše klijente rizicima.