manpower

Odabran je pobednik drugog ciklusa Human Driven Reshape konkursa!

Back

U četvrtak, 29. juna 2023. godine u vili Muse kompanija Manpower Srbija organizovala je letnji koktel i dodelu nagrada za najbolji HR projekat.

Projekat Human Driven Reshape pokrenut je 2022. godine sa ciljem da odaberemo najinovativniju HR praksu koja se ogleda u vrednosti za zaposlene, društvo i kompaniju. Uspešno smo održali i drugi ciklus gde smo imali priliku da čujemo mnoštvo inovativnih projekata iz HR oblasti.

U finalu takmičenja kao najperspektivnije HR prakse, po mišljenju stručnog žirija, izdvojili su se programi:

Proces izbora za najbolju HR praksu podržala je i LinkedIn poslovna zajednica svojim glasovima.

Prisutne je ispred organizacije pozdravio Aleksandar Plavšin, Head of Marketing&Communication Department, a nakon toga, key note speaker, Bruna Kostelac Košir govorila nam je na temu: "HR & Science: working together for greater social impact".

Usledilo je proglašenje dobitnika, uručivanje vaučera, a nagradu je ispred Atlantic Grupe preuzeo Stefan Tabački, Junior specijalista nabavke i planiranja zaliha.

"Dan vrijednosti 2022 je bio program usmjeren na održive energetske prakse i brigu za budućnost planeta. Kroz edukativne formate zaposlenici su se educirali o racionalnoj potrošnji resursa. Ujedno su bilježili provedbu tih aktivnosti u svojim domovima i uredima, pretvarajući svaki ušteđen kW u euro za humanitarni fond.

Prikupljeno je 10.000€ za farmu "Bašta može svašta" za nabavku solarne elektrane i staklenika za uzgoj organske hrane koja se donira djeci koja se liječe od raka u Srbiji."

U nastavku letnjeg koktela i neformalnom druženju razmenili smo iskustva, podelili dobre primere i ideje i motivisali se za konstantne inovacije i unapređenja u oblasti HR-a.

Hajde da nastavimo da zajedno budemo mediji dobrih HR vesti!


 

Ostale Vesti

BPO bioskop

BPO Blockbuster: Kako podići poslovanje na viši nivo outsource-om?

U četvrtak, 13. juna, u bioskopskoj sali Cineplexx u Galeriji, održan je događaj koji je privukao pažnju vodećih stručnjaka u oblasti ljudskih…
vesti

Imenovan novi generalni direktor kompanije Manpower Srbija

Kompanija Manpower Srbija imenovala je gospodina Damira Nađa za novog generalnog direktora, koji je ovu funkciju zvanično preuzeo od 15. marta 2024.…
manpower

Radni HR doručak - Impact driven HR projects

U četvrtak, 07. marta Manpower kompanija je bila domaćin radnog HR doručka gde smo se bavili trenutnim HR i biznis trendovima i predstavili HR…